Om mig

23 årig single pige, bosat i provinsen med sin lille hund, i en lille -altfortøset,men "hvornårskaldetellersvære" lejlighed. Hang til alt det gode i livet, en sucker for skæbnen og de gammeldags dyder. interesserer mig for sund livsstil, med hang til det alternative, boligindretning, fotografering, tøj, mode og alt der ellers hører til at være "pige". Maler,laver smykker, og fotograferer på livet løs.- og æææælsker "tingeltangel-markeder", med alt man egentlig ikke har brug for, gode tilbud og noget med historie ikke alle andre har. Derudover er jeg velsignet med en krop der ikke tåler gluten og for meget raffineret sukker, så lækre opskrifter på sådan mad vil jeg dele. elsker min lille hund, min familie, og mine fantastiske venner og veninder, som er der for mig på både regn, og solskinsdage... enjoy- love, Bambi <3

torsdag den 24. maj 2012

a toast to ngh and the future..

i går var sidste skoledag på NGH forever...
jeg har det altid svært med afslutninger.. selvom jeg ved det betyder at starten på noget nyt og spændende er på vej..
2 år, som jeg absolut ingen forventninger havde til - skolemæssigt- viste sig at blive 2 skønne år, med massere af skønne mennesker, der har givet mig mange skønne minder..

jeg tror på man vokser af alt man gennemgår, og selvom tingene ikke alting går præcis som man havde forstillet sig, kommer der helt sikkert noget godt ud i sidste ende..

afsluttede 2 spændende år på paradiset med et glas vino og brumbassen, som er en af de skønne mennesker jeg har lært at kende på NGH..

og toast, and welcome,  to whatever the future may bring....Ingen kommentarer:

Send en kommentar