Om mig

23 årig single pige, bosat i provinsen med sin lille hund, i en lille -altfortøset,men "hvornårskaldetellersvære" lejlighed. Hang til alt det gode i livet, en sucker for skæbnen og de gammeldags dyder. interesserer mig for sund livsstil, med hang til det alternative, boligindretning, fotografering, tøj, mode og alt der ellers hører til at være "pige". Maler,laver smykker, og fotograferer på livet løs.- og æææælsker "tingeltangel-markeder", med alt man egentlig ikke har brug for, gode tilbud og noget med historie ikke alle andre har. Derudover er jeg velsignet med en krop der ikke tåler gluten og for meget raffineret sukker, så lækre opskrifter på sådan mad vil jeg dele. elsker min lille hund, min familie, og mine fantastiske venner og veninder, som er der for mig på både regn, og solskinsdage... enjoy- love, Bambi <3

søndag den 20. maj 2012

himmelfarts søndag..

i dag har været en rigtig hygge-wannabe ferie-søndag..
stegte et par timer i gården i solen og fik rodet bod på de permanente solbriller, som nu næææsten er væk..


min dyreven af en mor kørte på besøg hos en familie der skulle af med deres hund som hun synes hun skulle redde..- og eftersom hendes elskede bamse, Hector, pludselig måtte aflives for 2 mdr siden, mangler hun en vagthund til at passe på hende og det lille hus i skoven..

imens syndede jeg og bagte kanelsnegle, som inden bagning var noget nær perfekte, men efter at have glemt dem i ovnen 5 min for længe, må jeg endnu engang indse at bagning bare ikke er mig..

  Baah..-gider ikk´ engang liggeopskrift op når de ikk v blive ordenlige.... ( ;) )

smides ud skulle de dog ikke, så vi kørte til karrebæksminde hvor min bedstemor, der forresten lige har meldt sin ind i fitnessworld - ret godt af en dame på 85 sys jeg- bor..
vi hyggede med kaffe og bagværk på terassen ved vandet inden tv´et og barnetdåben trak..
-jeg er ikke voldsomt royal, og ud af folkekirken har jeg også meldt mig.. men elsker børn og fine dress, så jeg sluttede mig til de andre..
Athena margarite, fran--etl andet-- marie... jaja... - lidt af en pidestal at sætte sin spæde prinsesse op på..- en græsk gudinde der har viden indenfor alt..
sys egentlig det er et meget fint navn..-måske bare ikke til en DANSK prinsesse..
hvad synes i..?
i morgen er den sidste af tre skoledage...
afslutning på epoke.. det sgi lidt underligt...
håber i har haft en skønt kristi "luftfarts" ferie, og har slappet ligeså dejligt af som jeg :)

LOVE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar