Om mig

23 årig single pige, bosat i provinsen med sin lille hund, i en lille -altfortøset,men "hvornårskaldetellersvære" lejlighed. Hang til alt det gode i livet, en sucker for skæbnen og de gammeldags dyder. interesserer mig for sund livsstil, med hang til det alternative, boligindretning, fotografering, tøj, mode og alt der ellers hører til at være "pige". Maler,laver smykker, og fotograferer på livet løs.- og æææælsker "tingeltangel-markeder", med alt man egentlig ikke har brug for, gode tilbud og noget med historie ikke alle andre har. Derudover er jeg velsignet med en krop der ikke tåler gluten og for meget raffineret sukker, så lækre opskrifter på sådan mad vil jeg dele. elsker min lille hund, min familie, og mine fantastiske venner og veninder, som er der for mig på både regn, og solskinsdage... enjoy- love, Bambi <3

torsdag den 24. november 2011

fine fletninger..
Har sat min veninde, brumbassen, på prøve...
mangler lidt inspo til fine hairdo´es, men denne ^^^^ vil gøre sig perfekt til en af decembers mange festivitaser...

****

jeg har ofte sildebens-fleting,  som jég synes er finest uden alt for mange "fimrehår"..-det kan let holdes styr på med en gele som arbejdes ind i håret mens fletningen blir til..
jeg elsker dog det lidt tilfældige-rodede look, som blot blir finere i løbet af dagen..
og  brade-updoes...
onsdag den 23. november 2011

keith jarret...

keith jarret.... vienna concert, part 1


er et GENI på et flygel!
Jeg blev første gang præsenteret for nogle af Jarrets mesterværker som 14 årig da min, dengang bedste ven, spillede hans egne fortolkninger på et stort sort flygel, i en smuk musikstue på en gård i bonderup...
siden dengang har klaver, som det eneste instrument, kunnet nå mit hjerte, næsten uanset musik genre..
dette stykke, part 1 fra vienna concert, er ét af mine absolute favs..!-uden tekst, bringer musikken mig tilbage til minder jeg ikke kan definere, og slet ikke sætte ord på..
måske ind i en tid, jeg endnu ikke ved hvad bringer, udover mine drømme..
men hos min mambi, i det lille hus i skoven, fyldt med stearinlys, knitren fra pejsen, og hjertevarme som man kun finder hos sin moar, bliver jeg sat tilbage til barndommen, lader tankerne flyve... her indfinder dette stykke af keith jarret sig helt perfekt.


...havde en dejlig tur i københavnstrup i går med en brumbasse.. tandlæge på frederiksberg, på kirkegården i humlebæk, og ude og kigge på lejligheder...
Jeg håber at blive optaget på KEA i efteråret, og er derfor på udkig efter lejlighed i indre by- øbro, eller frederiksberg... - på et su buget er det noget med at være kreativ, og i god tid...

I aften er jeg taget til min mor på landet. i skoven og hygge.. efter en hektisk dag, de sidste med lidt feber, er der nu intet som knitren i pejsen, levende lys og en skøn kop kaffe. På landet hos mambi blir jeg barn igen :)
Om en mdr og en dag venter min første juleaften, lille juleaften, som jeg, som skildsmissebarn, hvert år holder med min far, fiffi.. sikke tiden går, synes lige det har været jul...

ønsker alle en skøn aften i stearinlysenes skær <3

søndag den 20. november 2011

JEG HAR

... en syg overbo!
-bogstavelig talt.
Jeg ved ikke hvad hans definerede syndrom er, men noget er der galt..-Hver søndag morgen blir jeg vækket af, at han snakker med sig selv..-diskuterer nærmere.. (og ja, i min bolig blok er ret lydt, hvilket faktisk kan være ret informativt hvis man ikke gider SE en fodbold landskamp-håndbold eller lignende... man er ikke i tvivl om hvornår Danmark scorer :p -eller når folk går på toilette..YUMMI.. :o)
Udover min overbo´s liflige diskutteren med sig selv, er han også stor fan af mig og Chloé- som han kalder "pusser"....
En aften jeg havde en ven ovre til middag, knirkede min brevsprække..(hvilket er underligt fordi postbudene jo, endelig, ikke skal have for meget motion, og der derfor er blevet sat postkasser til samtlige lejligheder op i stueetagen...) - Anyways..-i min gang lå to breve.. skrevet på brevpapir, med duft, og hjerter....-corny??
-yes INDEED!!
Min "kære overbo" skrev således om vi ikke skulle gå en tur i parken med "pusser" og lære hinanden bedre og kende, for han synes jeg var så smuk og sød.... OHHH MYYY..!
Min, meget mandige, gæst gik op og afleverede brevene tilbage til ham, og forklarede pænt det ikke havde nogen interesse...!
Jeg kan ikke lade være med at have lidt ondt af ham-Mr. Corny... han er jo tydeligvis ikke normal..
Min veninde jagter han gennem byen, en anden sender han blomster og venter udenfor den butik hun arbejder i..
ja... tvivler på jeg kommer til at savne mine naboer :p