Om mig

23 årig single pige, bosat i provinsen med sin lille hund, i en lille -altfortøset,men "hvornårskaldetellersvære" lejlighed. Hang til alt det gode i livet, en sucker for skæbnen og de gammeldags dyder. interesserer mig for sund livsstil, med hang til det alternative, boligindretning, fotografering, tøj, mode og alt der ellers hører til at være "pige". Maler,laver smykker, og fotograferer på livet løs.- og æææælsker "tingeltangel-markeder", med alt man egentlig ikke har brug for, gode tilbud og noget med historie ikke alle andre har. Derudover er jeg velsignet med en krop der ikke tåler gluten og for meget raffineret sukker, så lækre opskrifter på sådan mad vil jeg dele. elsker min lille hund, min familie, og mine fantastiske venner og veninder, som er der for mig på både regn, og solskinsdage... enjoy- love, Bambi <3

fredag den 25. maj 2012

Ulla min Ulla..

historien om Ulla er lang, og går egentlig way back.. vi har kendt hinanden forever, som i siden 10- års alderen.. men først blevet tætte indenfor de sidste 5 år..

kender i dét, når et andet menneske kender én bedre end én selv...
hendes tanker bliver mine ord..
hun sms´er når jeg sender hende en tanke..
i går skulle hun ha lave tattoo, og da hun skrev hun havde "taget en alvorlig beslutning" vidste jeg præcis hvad hun skulle.. uden vi havde snakket om det..

Ulla (ikke hendes rigtige navn) og Lonnie (ej heller mit navn) har telepatiske evner..
girlfriends soulmates.. no word needed..


en sådn veninde er den største gave man kan få her i livet, udover ens egen familie..
jeg lader altid de folk der står mig nærmest vide hvad de betyder for mig, og idag havde jeg denne lille sommerbebuder med til ulla i rækken hvor vi hyggede på solskinsterassen.

LOVE LOVE LOVE


torsdag den 24. maj 2012

a toast to ngh and the future..

i går var sidste skoledag på NGH forever...
jeg har det altid svært med afslutninger.. selvom jeg ved det betyder at starten på noget nyt og spændende er på vej..
2 år, som jeg absolut ingen forventninger havde til - skolemæssigt- viste sig at blive 2 skønne år, med massere af skønne mennesker, der har givet mig mange skønne minder..

jeg tror på man vokser af alt man gennemgår, og selvom tingene ikke alting går præcis som man havde forstillet sig, kommer der helt sikkert noget godt ud i sidste ende..

afsluttede 2 spændende år på paradiset med et glas vino og brumbassen, som er en af de skønne mennesker jeg har lært at kende på NGH..

og toast, and welcome,  to whatever the future may bring....mænd og pakning.. (2)

elektronik og tid har ikke været mine venner de sidste par dage.. derfor den sene update på mandagens indlæg..

mandag den 21. maj 2012

Mænd og pakning....(!)

Hvad er det med mænd og pakning.. D bar ikk en god kombi altså.. Sidder hos min kære fader på paradiset, hvor jeg skal holde skansen de næste par uger mens han skal over og lege robin hood og skyde med bue og pil.. Men som bedst som jeg ankommer,og regner med vi skal til at sætte kursen mod flyvepladsen, møder dette syn mig... - (ja, og her sku billedet jo så være, men min ifouse er ikke samarbejdsvillig, så d må i få når den er færdig med at lave narrestreger:p LOVE

søndag den 20. maj 2012

himmelfarts søndag..

i dag har været en rigtig hygge-wannabe ferie-søndag..
stegte et par timer i gården i solen og fik rodet bod på de permanente solbriller, som nu næææsten er væk..


min dyreven af en mor kørte på besøg hos en familie der skulle af med deres hund som hun synes hun skulle redde..- og eftersom hendes elskede bamse, Hector, pludselig måtte aflives for 2 mdr siden, mangler hun en vagthund til at passe på hende og det lille hus i skoven..

imens syndede jeg og bagte kanelsnegle, som inden bagning var noget nær perfekte, men efter at have glemt dem i ovnen 5 min for længe, må jeg endnu engang indse at bagning bare ikke er mig..

  Baah..-gider ikk´ engang liggeopskrift op når de ikk v blive ordenlige.... ( ;) )

smides ud skulle de dog ikke, så vi kørte til karrebæksminde hvor min bedstemor, der forresten lige har meldt sin ind i fitnessworld - ret godt af en dame på 85 sys jeg- bor..
vi hyggede med kaffe og bagværk på terassen ved vandet inden tv´et og barnetdåben trak..
-jeg er ikke voldsomt royal, og ud af folkekirken har jeg også meldt mig.. men elsker børn og fine dress, så jeg sluttede mig til de andre..
Athena margarite, fran--etl andet-- marie... jaja... - lidt af en pidestal at sætte sin spæde prinsesse op på..- en græsk gudinde der har viden indenfor alt..
sys egentlig det er et meget fint navn..-måske bare ikke til en DANSK prinsesse..
hvad synes i..?
i morgen er den sidste af tre skoledage...
afslutning på epoke.. det sgi lidt underligt...
håber i har haft en skønt kristi "luftfarts" ferie, og har slappet ligeså dejligt af som jeg :)

LOVE