Om mig

23 årig single pige, bosat i provinsen med sin lille hund, i en lille -altfortøset,men "hvornårskaldetellersvære" lejlighed. Hang til alt det gode i livet, en sucker for skæbnen og de gammeldags dyder. interesserer mig for sund livsstil, med hang til det alternative, boligindretning, fotografering, tøj, mode og alt der ellers hører til at være "pige". Maler,laver smykker, og fotograferer på livet løs.- og æææælsker "tingeltangel-markeder", med alt man egentlig ikke har brug for, gode tilbud og noget med historie ikke alle andre har. Derudover er jeg velsignet med en krop der ikke tåler gluten og for meget raffineret sukker, så lækre opskrifter på sådan mad vil jeg dele. elsker min lille hund, min familie, og mine fantastiske venner og veninder, som er der for mig på både regn, og solskinsdage... enjoy- love, Bambi <3

mandag den 28. maj 2012

pinseloppis

(pinse)søndag og godt vejr equals loppis tur for mig.. :)
så jeg hev ulla med ud i det ganske danske land, hvor vi kom steder hen vi end ikke vidste fandtes..
elsker at sætte sig ud i bilen med en kær nær, og bare køre..-uden nogen egentlig destination, med sol, og farver i naturen og bare se hvor man ender..

Fandt nogle ret så fine ting som jeg selfølgelig ikke kunne leve uden (også taget i betragtning af at jeg ikke bor i egen lejlighed her sommeren over.. :p )


 
er super glad for denne skønne gamle stof kuffert fra 50´erne, med læderdetaljer og fine syninger..! jeg har ledt efter den perfekte gamle kuffert i ages..!
Jeg vil bruge den til alle mine kort og breve fra helt specielle personer.

 
fin lille hjerte sølvramme, med noget udsmykning som jeg ikke ved og jeg er helt hooked på, men for en flad 20´er måtte den med.. :) der står mærke på fra SIA, så det er en nyproduceret ramme..

dette total fede, og unikke ur, som jeg egentlig først troede var et pap legeur til børn..
Det har sølv skive, guld under, og almue grøn maling over.. ret skønt synes jeg :)
-og det GÅR, hvilket er helt atypisk hos mig, hvor tiden-selv på urene- går i stå..

Disse to hjorte knager er til min kære Fiffi, nu det er fars dag lige om snart..
Sidder faktisk lidt og fortryder en smule, at jeg ikke købte alle fire der var, og beholdt de to selv..
sys faktisk de ret fede, og helt specielle..- hvad mener du?

 Denne lille fine krukke i sølvlook med patine..
Den var lidt dyrere, men kunne simpelthen ikke stå for den.. altså, mig og noget der kan lukkes op og i... :p

Denne er en af de ting jeg er super glad for..
Det er en lille sukkerskål i krystal.. ikke ret stor, men jeg har næsten aldrig sukker i mit hjem til andet end hvis der kommer gæster, så den passer helt perfekt :)
Sølvskeen er min mors og er et arvestykke :)Dette smukke smukke spejl fangede mit øje med det samme..det har så mange fine detaljer.. -Både med udskæringerne, men også alle de metal indsatser der er i det ellers massive træ..
Tænkte med det samme at male det hvidt- af flere omgange- og duppe malingen af over metalindsatserne så de forbliver synlige, men er kommet lidt i tvivl nu om det skal forblive som det er nu..
Hvad synes i??

LOVE


Ingen kommentarer:

Send en kommentar